Pizza bez sacharidov a plná bielkovín

jnlukov - fotkajnlukov, 23. marca 2014
Pizza bez sacharidov a plná bielkovín
Foto: jnlukov

Týmto receptom som sa inšpirovala na stránke fitcult.refresher.sk

1-2
porcia
30 minút
príprava
20 minút
na 190 °C

Suroviny

1 konzerva
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bielka a tuniaka spolu vymiešame( šťavu scedíme). Na papieri na pečenie si obkreslíme tanier, otočíme papier na druhú stranu a následne dáme na plech. Z vymiešanej hmoty urobíme kruh a obložíme podľa chuti.

    Pizza bez sacharidov a plná bielkovín  - obrázok 1
  2. 4

    Pečieme 15-20 minút na 190°. Upečenú pizzu posypte čerstvou rukolou. Ručím za skvelý gurmánsky zážitok. Dobrú chuť :)

    Pizza bez sacharidov a plná bielkovín  - obrázok 4

Diskusia k receptu

elysa
mňa to zaujalo, delím si dni, recept si odkladám a vyskúšam...
eviana
Tak toto si aj ja uložím, môže sa zísť, skvelá inšpirácia :)
smajliqa
nepochopila som,, bielka vyslahame a vmiesame tuniaka? ci ako?
janara
vyskúšam,lákavé, bez múky, vhodné aj pre diabetika
mamatata2
Veľmi dobré, určite vyskúšam a idem kuknúť na tú stránku. Vďaka.
nika182
Vďaka za túto inšpiráciu na ďalšie cesto necesto na pizzu:)
katkat
Toto som raz skusala, bolo to dobre (a velmi syte:). Samozrejme, pizza je pizza, ale istej skupine ludi tento recept urcite padne vhod :)
megdesign
@agata ja som narazal na to, ze Tebe vzdy vadi nazov rcp...

"Pizza sa považuje za pôvodný pokrm roľníkov z oblasti Kampánia pri Neapole. Avšak dôkazy pečenia ploských tenkých bochníkov kysnutého cesta na horúcom kameni pochádzajú ešte z čias Etruskov, obývajúcich okrem iného i taliansku oblasť. Na takúto placku cesta sa zvykli položiť rôzne oblohy z dostupných potravín a nazývali to focaccia."

Zdroj:
 sk.wikipedia.org/wiki/Pizza...


Odbornik na vsetko sa nezaprie ;)
marianne
Dalsi bielkovinovy narkoman:-)),ale ocenujem,ze nebola prednaska o tom ake su sacharidy skodlive...:-) @jnlukov dufam,ze sa nenahnevas,som si slubila,ze to uz bielkoviny nebudem riesit:-D,ale tomu nazvu sa nedalo odolat:-)))...ale nevyzera to zle,ja by som si dala k tomu poriadnu bagetku a nizkotucny syr vymenila,za nejaky dobry kvalitny ....
lululujavo
Ďakujem za inšpiráciu, už dlho hľadám recept na "pizzu" vhodnú pre Paleo!!!!
micky81
uzastny rychly a lahky recept. dakujem velmi som si pochutnala. Inak nechapem co tu ludia riesia ze nechapu preco sa to vola pizza......no lebo vizualne sa to na nu podoba, teda ta moja je trochu capata, ale na chuti jej to neubralo, akurat tato je 2x zdravsia a 10x menej kaloricka.


hadik
Nové kulinárske porekadlo z Prešova: "Ta keď neznaš, čo s tým zrobic, nasyp tam totu rukolu."