Foto: thedrunkchef
Ešte počas štúdia som dostal zajaca, a aby dlho nestrašil v mrazáku, tak bolo potreba vymyslieť čo s ním. Tak sme ho jedného krásneho Zobraziť celý popisEšte počas štúdia som dostal zajaca, a aby dlho nestrašil v mrazáku, tak bolo potreba vymyslieť čo s ním. Tak sme ho jedného krásneho májového dňa vzali za mesto, pekne do prírody, kam pôvodne patril.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nazbierame drevo a "rozfajrujeme" poriadny oheň, aby sme mali veľkú pahrebu. :-DD
- 2
Zajaca osolíme, okoreníme a potrieme zmesou oleja, kari a cesnaku. Položíme na alobal, podlejeme trochou piva (zvyšné pivo vypijeme) a dôkladne zabalíme tak, aby sa pivo nevylialo.
- 3
Zabaleného zajaca vložíme do pahreby a pečieme minimálne 1,5 hodiny, čo závisí na jeho veľkosti.
- 4
TIP: Ako prílohu by som doporučil chlieb, zemiaky v pahrebe, alebo zemiaky na spôsob živánskej, tj. s cibuľou, paradajkami a paprikou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu