Pivný zajac v pahrebe

thedrunkchef - fotkathedrunkchef, 25. februára 2012

Ešte počas štúdia som dostal zajaca, a aby dlho nestrašil v mrazáku, tak bolo potreba vymyslieť čo s ním. Tak sme ho jedného krásneho Zobraziť celý popisEšte počas štúdia som dostal zajaca, a aby dlho nestrašil v mrazáku, tak bolo potreba vymyslieť čo s ním. Tak sme ho jedného krásneho májového dňa vzali za mesto, pekne do prírody, kam pôvodne patril.

60 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Nazbierame drevo a "rozfajrujeme" poriadny oheň, aby sme mali veľkú pahrebu. :-DD

  2. 2

    Zajaca osolíme, okoreníme a potrieme zmesou oleja, kari a cesnaku. Položíme na alobal, podlejeme trochou piva (zvyšné pivo vypijeme) a dôkladne zabalíme tak, aby sa pivo nevylialo.

  3. 3

    Zabaleného zajaca vložíme do pahreby a pečieme minimálne 1,5 hodiny, čo závisí na jeho veľkosti.

  4. 4

    TIP: Ako prílohu by som doporučil chlieb, zemiaky v pahrebe, alebo zemiaky na spôsob živánskej, tj. s cibuľou, paradajkami a paprikou.

Diskusia k receptu

marianne69
mas dobry nick:-DD na to, ze si ho piekol opitucky,ked tak pekne napisem:-DDD,prepac:-DDD vyzera vyborne,naposledy som v pahrebe pripravene jedla rybky...
bejgi
jej, žeby sa už blížilo leto ? :)))
ainy
mňamky :-) aj takto to skúsim
rybarkuchar
Tak to má byť, menej je niekedy viac. Preferujem recepty bez prehnaných prísad.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia