Piškotové cesto na korpus

cordis - fotkacordis, 7. novembra 2013
Piškotové cesto na korpus
Foto: cordis

Najlepší rýchly recept na korpus. Zatiaľ sa vždy podaril :)

10 minút
príprava
25-30 minút
na 180 °C

Suroviny

4 ks
25 dkg
25 dkg
1/2 dcl
1 dcl
1/2 bal
1 bal

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajíčka nerozdelujeme ale rozmixujeme ich s cukrom až kým nevznikne svetložltá pena

  2. 2

    Postupne pridávame všetky ostatné ingrediencie.

  3. 3

    Trúbu počas pečenia neotvárame aby nám cesto nesplaslo

Recept je zaradený do kategórií:
Múčne jedlá, Dezerty, Na sladko, Koláče, Torty, Zákusky, Polotovary, Pečené

Diskusia k receptu

sovka62
Áno, biskvity nastavovavé vodou a olejom sú veľmi chutné, vláčne, nedrobia sa, tiež ich rada pečiem.
mariana33
otestujem, lebo stále robievam koľko vajec, toľko pridám lyžíc cukru, toľko lyžíc polohrubej múky a trochu pdp....ukladám
milina
sovka62 - ty zavčasu vstávaš a už si aj ne Vareche..
sovka62
@milina , veru tak, nemôžem sa vyrovnať so zmenou letného času na zimný, budím sa podľa starého času a večer zaspím nad knihou aj o deviatej.
motacik123
Ďakujem za tento recept,uz davno nerobim ziadny iny,i ked som sa zaregistrovala len teraz,je najlepsi!! :) :)
Dnes mi chyba 1 vajicko tak robim pokus s ponizenim niektorych surovin... uf
irisiris
Dakujem velmi pekne za recept... Vcera som piekla tortu pre snubenca k narodeninam, mali sme prvu oslavu u nas s jeho rodinou... Budica svokra dnes volala ze chce recept ze torta vsetkym chutila.
1x ppivec
mysiacik79
Ďakujem za skvelý, chutný a jednoduchý korpus na piškótové cesto, robím tento recept už dlhé roky a neviem si ho vynachváliť úžasný :)
editkamoja
Korpus mi pekne narastie a keď vychladne, tak mi priveľmi spadne. Kde je chyba?
jani197
NEODPORUCAM!!! Isla som presne podľa receptu, truba mi pečie dobre, a dva korpusy mozem vyhodit do kosa! Tolke plytvanie potravin a hlavne casu. V strede totalne prepadnuty a zvnutra surovy. Nechapem
madeleinekatka
Výborný! Vyšiel hneď na prvýkrát, pridala som aj kakao, lebo som chcela tmavý korpus...super, odporúčam!