Piškóta s pudingom

zuzlik0402 - fotkazuzlik0402, 20. júla 2012

Toto si pamätám zo školskej jedálne. Moja varianta je pre lenivých - zo zvyškov.

Suroviny

1/2 l
1 hrsť
1 bal.




Postup

  1. 1

    Ak sa nám od nedele zvýši ovocná bublanina, napr. čučoriedková, koláče nakrájame na malé kocky.

  2. 2

    Z mlieka, cukru a prášku uvaríme puding, napr. malinový.

  3. 3

    Ak máme čerstvé alebo mrazené ovocie, môžeme puding posypať. V tomto prípade som malinový puding zvýraznila rozmrazenými malinami.

Diskusia k receptu

fialka49
Málokedy nám zostanú zvyšky, ale ďakujem za dobrý tip.
3sandra3
ale to je aký dobrý nápad... to mi pripomína tie ,,, joj, neviem si spomenúť.... žeby tie šomlo halušky? Ale neviem, či som to napísala správne. Ale toto určite vyskúšam.
hubata
áno, je to dobré využitie zvyškov, aj keď my tiež všetko pojeme a teda používam na to napr. zvyšky keksov, piškótov ........




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia