Pikantný sicílsky džem z rajčín

sjuz - fotkaSjuz, 7. augusta 2014 17:29
Ďalšie recepty »
Pikantný sicílsky džem z rajčínFoto: sjuz

Tak isto inšpirácia z internetu, nedalo mi nevyskúšať:) Táto chuťovka je proste neodolateľná :)!

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rajčiny dáme na plech a pečieme na 180 st. cca 30 minút.

  2. 2

    Olúpeme a aj so šťavou, ktorú pustili dáme do hrnca.

  3. 3

    Varíme cca 10 min, potom pridáme šťavu z citróna, minútku povaríme a pridáme cukor.

  4. 4

    Varíme za občasného miešania - mohol by sa pripaľovať - až do požadovanej hustoty. Toto som skúsila na studenom tanieriku.

  5. 5

    Do hotového nasypeme posekanú bazalku a posekanú čerstvú čili papričku. Naplníme poháre a dobre uzavrieme.

    Pikantný sicílsky džem z rajčín - obrázok 5
  6. 6

    Podávala som so syrom z jogurtu a dobrým vínkom:)

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist