Pijana nevesta fotorecept

marijanna - fotkamarijanna, 18. januára 2014
Pijana nevesta (fotorecept)
Foto: marijanna

...jednoduchy a chutny...

16
porcií
40 minút
príprava
15 minút
na 190 °C

Suroviny

3
3 PL
1
9 PL
9 PL
9 PL
9 PL
Zalievka:
200 ml
7 PL
Krem:
2 bal.
800 ml
po chuti
Na vrch:




Postup

  1. 1

    Urobime si cesto: Cele vajcia vyšlahame s cukrom...pridame olej...muku zmiešanu s praškom do pečiva...mlieko...kakao...Vyšlahane cesto dame do vymasteneho pekača..ja som dala do janskeho skla...

    Pijana nevesta (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Medzi tym si dame zohriat 2 dcl mlieka a ked je teple dodame rum, vypneme. S tym polejeme upečeny kolač...vsetko sa to vpije nebojte sa..

    Pijana nevesta (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Uvarime si puding..mlieka je menej, aby bol dostatočne husty...ja som urobila vanilkovy puding koli kontrastu...vylejeme na kolač, ktory je ešte teply..nemusime čakat, aby vychladol...nechame do vychladnut a potom ho dame do chladničky. Ja som na vrch dala smotanu pred podavanim, vydrazala mi 3dni...smotana na slahanie 33% v chladničke

    Pijana nevesta (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    ...smotana...ako vydite, puding bol najprv do vrcha pekača, cez noc sa stiahol a urobil priestor pre slahacku...vpil sa trocha do cesta...preto nedavame papier na pečenie,lebo by sa trhal na kolač...vymasteny pekač je najlepši a vysypany mukou

    Pijana nevesta (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    tadaaa hore som postruhala Milku bublinkovu..mliečna čoky da lepšiu chut...

    Pijana nevesta (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    ..ešte jeden pohlad

    Pijana nevesta (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

babidka
Vyzera to vyborne :-) V tvojej verzii sa to potom asi tazsie serviruje - ja by som asi kazdemu hostovi dala do ruky lyzicku a jedlo by sa spolocne az do vydareneho konca...:-)
marijanna
@babidka...en ten zaciatok bol trochu opity, lebo som mala ovalny pekac...ale potom to uz islo, ale druhy krat urobim z 3 vajec na vacsi plech a ked pouzijem tento tak z 2 bude dost...aj s lyzickou by sa dalo, ked robim tiramisu tak ho vyberam s naberačkou na zmrzku...do poharov ..:)
douglas
Pri mojom "rýchlom" čítaní tvojho rcp som bod 2 prečítala takto: Medzi tym si dame zohriat 2 dcl mlieka a ked je teple dodame rum, vsetko to vypijeme, nebojte sa... :D. Rcp je pekný a máš moje plné bodovanie :). Nech sa darí!
marijanna
dakujem všetkym za komentare...@douglas myslim, že keby si to vypil nebolo by na tom nič zle..:) ved by si dal druhu rundu mlieka hriat...:) potom by bol po tvojom...pijany ženich chi chi chi :)
valeri
Veľmi zaujímavý koláčik, ukladám si ho, vyzerá to na skvelú maškrtu
hannah22
paradna lakocinka.... že pijana, to som nepočula už roky rokuce.... skvelé....už len upiect treba .... :))
evanaaa
Ták, nemusí byť dobrý len ten náš pijaný Izidor, ale aj pijana nevesta, a ak by sa dali dokopy.....mne sa páči tento dezertík, aj si ho uložím. @marijanna , @douglas je ona, nie on, chihi.
alex37
mne to nejak ušlo, už je v KK, určite vyskúšam :-)
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
veru ze je opita ta nevesta!!!Uz je v KK :)
marijanna
pijana, pijana drahe moje ..kto vie možno od štastia alebo...to už je jedno...hlavne je,že kolačik je fajnovy...@douglas sorry....:)
amelie
verím ti, že koláčik je fajnový, ukladám, vyskúšam, ďakujem:-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia