Foto: janka81
Tento perník je veľmi jednoduchý na prípravu. Môžete si ho pripraviť aj klasickou pšeničnou múkou. Ale keďže som ja celiatička, tak som si ho Zobraziť celý popisTento perník je veľmi jednoduchý na prípravu. Môžete si ho pripraviť aj klasickou pšeničnou múkou. Ale keďže som ja celiatička, tak som si ho pripravila bezlepkový.
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
pripravíme si všetky suroviny:
-
2
do väčšej misky si dáme všetky suroviny a vymiešame, postačí ručne
-
3
vystelieme si plech papierom na pečenie a vlejeme cesto
-
4
na cesto si rovnomerne poukladáme hrozienka, posekanú čokoládu a orechy, dáme piecť
-
5
takto krásne vyzerá upečený
-
6
ešte na teplý rozotrieme džem, ja som si vybrala domáci slivkový
-
7
vrch si prizdobíme podla vlastnej chuti, ja som vám ponúkla tri varianty: posekané orechy, kokos a roztopená čokoláda, prajem vám príjemnú sladkú chuť
pekný fotorecept.....
je naozaj veľmi dobrý, chutí aj mojim susedom, tí si zvykli na bezlepkové koláčiky, vlastne ani nie, pretože vravia, že sú na nerozoznanie od klasických s pšeničnou múkou...
na to dala šlehačku. Perníkové těsto mám velmi ráda, ale co držím bezlepkovou dietu, tak jsem ho ještě nepekla.
do toho svojho som dala o deci oleja a mliecka menej, a bez orechov a hrozienok na vrchu ale inac uplne rovnaky. a tiez som zavislak na cokolade, takze cokoladova poleva mu nechyba:)
Konečne niečo, čo chutilo ako koláčik :-)