Perník - bezlepkový (fotorecept)

Autor receptu: janka81

Tento perník je veľmi jednoduchý na prípravu. Môžete si ho pripraviť aj klasickou pšeničnou múkou. Ale keďže som ja celiatička, tak som si ho pripravila bezlepkový.

50 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Postup

  1. pripravíme si všetky suroviny:
  2. do väčšej misky si dáme všetky suroviny a vymiešame, postačí ručne
  3. vystelieme si plech papierom na pečenie a vlejeme cesto
  4. na cesto si rovnomerne poukladáme hrozienka, posekanú čokoládu a orechy, dáme piecť
  5. takto krásne vyzerá upečený
  6. ešte na teplý rozotrieme džem, ja som si vybrala domáci slivkový
  7. vrch si prizdobíme podla vlastnej chuti, ja som vám ponúkla tri varianty: posekané orechy, kokos a roztopená čokoláda, prajem vám príjemnú sladkú chuť