Perkelt z husacej pečene

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009

Suroviny

500 g
2 ks
4 PL
2 ks
1/2 ks
1/2 strúčika




Postup

  1. 1

    Na masti speníme cibuľu pokrájanú na kocky, pridáme sladkú červenú papriku, cesnak a pečeň, ktorú sme pokrájali na kocky.

  2. 2

    Dusíme približne 10 minút, pridáme pokrájané paradajky a osolíme.

  3. 3

    Pred dodusením musíme pečeň vybrať, pretože omáčku precedíme a opäť už do precedenej omáčky dáme pečeň a ešte chvíľu dusíme.

Diskusia k receptu

Vymazať
milan21
500g husacej pecienky stoji cca 400 sk.Drahy perkelt. Perkelt sa robi aj s husacich drobov .Recept mozem poslat.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia