Penne s kuracími prsami, špenátom a gorgonzolovou omáčkou
Kedysi som vídaval v marketoch toto jedlo ako mrazený polotovar a tak som si ho doma spravil.
2-3
porcie
porcie
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Do osolenej vody dáme variť penne.
- 2
 Na masle osmažíme na kocky nakrájané kuracie prsia, osolíme, okoreníme. Osmažené mäso vyberieme.
- 3
 Do panvice dáme smotanu a gorgonzolu a miešame kým sa gorgonzola nerozpustí. Okoštujeme a podľa chuti prípadne ešte pridáme gorgonzolu. Do omáčky dáme kuracie prsia, pridáme špenát a už len krátko povaríme.
                                                    - 4
 Do panvice pridáme uvarené scedené penne, zamiešame a preložíme na taniere.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 

                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu