Foto: erikapasinska
Dnešný recept je inšpiráciou, ako sa dá navariť chutné a zároveň zdravé jedlo. Môj otec vyrástol na tradičnej slovenskej kuchyni. Keď ochutnal tento pečený Zobraziť celý popisDnešný recept je inšpiráciou, ako sa dá navariť chutné a zároveň zdravé jedlo. Môj otec vyrástol na tradičnej slovenskej kuchyni. Keď ochutnal tento pečený zeler. ešte si pridal, ďalší :-)
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Zeleninu očistíme, zeler nakrájame na 0,5cm plátky, cibuľa môže byť na hrubšie. Urobíme si marinádu z uvedených surovín. Pripravíme plech s papierom na pečenie, poukladáme naň cibuľu aj zeler, ktoré zvrchu natrieme marinádou. Dáme piecť do rúry na 200 °C.
- 2
Príloha je ryža natural, čerstvý šalát s reďkovkou. Ako dresing som si dala sojakrém rozmiešaný s trochou vody. Na doplnenie bielkoviny môžete pridať omáčku z červenej šošovice alebo poleného hrachu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ďakujem :-)
Teším sa, že vám chutilo :-)