Foto: barborao
Rybacia sezona odstartovala a my budeme mat tym padom teraz casto RYBY PECENE :D Moj vlastny recept v hesle, co bylinkova zahradka , chladnicka Zobraziť celý popisRybacia sezona odstartovala a my budeme mat tym padom teraz casto RYBY PECENE :D Moj vlastny recept v hesle, co bylinkova zahradka , chladnicka a tvoriva kucharska mysel spolu vzajomnou kolaboraciou dala a na tanier priniesla. Chutove pohariky boli v extaze. Pre milovnikov pecenych ryb, nech sa paci:
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Vycistene ryby ulozime na foliu. Citrusy nakrajame na kolieska, pripravime si bylinky, mozu zostat v celku, chilli papricku si nakrajame na kolieska. Citrusy poukladame do vnutra, taktiez tymian a chilli. Rozmarin ulozime medzi ryby. Polejeme olivovym plejom, sojovou omackou a posypeme morskou solou. Ruru predhrejeme na 200 stupnov. Nechame pstruha postat dokym sa rura riadne nerozhreje, cele zabalime do folie, utesinme a vlozime do rury na 25- 30 minut.
- 2
Nove zemiacky uvarime dokym su makke, sparglu upravime na pare cca 5 minut, nech je chutna, zdrava a chrumkava.
- 3
Zeruchovu omacku (z vodnej zeruchy) pripravime takto: vodnu zeruchu zalejeme vriacou vodou, nechame 5 minut postat, ale nevarime! Zlejeme vodu, pridame trosku mlieka a sol a rozmixujeme rucnym mixerom.
- 4
Upecenu rybu servirujeme s prilohami a taktiez so stavou z citrusov z pekaca. Citrusy mozte pred tym ako polozite na tanier vybrat, my sme s manzelom mali tanierik na kosticky a tam sme ich odlozili. Dobru chut!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pstruh je pečený naozaj v celofáne, nie v papieri na pečenie?
to vyzera pekne a dobre...
By the way, I got the same problem s tym lovencinom.