Foto: rein
Výborné jedlo,len som to teraz prehnal s korením na americké zemiaky,vôbec nepatrí do slovenskej kuchyne.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky osušíme a dáme na plech
-
2
približne každých 5 minút premiešame varechou,asi hodinku pečieme pri teplote 250 stupňov.
-
3
Nakoniec pridáme 50 gramov masla,osolíme podľa chuti a ešte necháme v rúre zapiecť 5 minút.podávame s kyslou kapustou priamo zo súdka.
Nie s tým mám problém, že sa tu objavujú podobné recepty, určité jedlá poznajú skoro všade, len každá domácnosť ich pripravuje ináč, ale nepovažujte už naše kuchárky za tak primitívne, že nevedia urobiť pečené zemiaky.
takže súhlasím so zverejnením aj týchto zemiačkov..akurát-žiadne americké korenie tam nedám..bo ho ani nemám doma..ani nebudem mať...zato máme vlastnoručne vypestovanú rascu..cesnak...
@rein vdaka...
....@martinis