Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezne z pŕs mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na každý plát morčacieho mäsa položíme plátok šunky a ten zakryjeme plátkom eidamskej tehly. Potom každý rezeň preložíme napoly a grilovacou ihlou ho zopneme.
- 2
Morčacie prekvapenie obalíme v hladkej múke a potom ho „vykúpeme“ vo vaječnej šťave zmiešanej s nastrúhaným tvrdým syrom. Rezne dáme na pekáč a na oleji ich vo vyhriatej rúre opečieme do zlatohneda.
- 3
Podávame s opekanými zemiakovými hranolčekmi a zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu