Pečená hovädzina v hubovom kabátiku
Ivan Klčovský
šéfkuchár hotela Chopok v Demänovskej Doline, 20. augusta 2011
šéfkuchár hotela Chopok v Demänovskej Doline, 20. augusta 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Odblanenú a suchú sviečkovicu osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, worcestrom, trochou oleja a necháme v chlade odležať. Pripravenú sviečkovicu opečieme na zvyšku oleja zo všetkých strán, vyberieme a necháme vychladnúť.
- 2
Vychladnutú sviečkovicu položíme na roztiahnutú bránicu, na ktorú sme predtým položili listový špenát a restované huby. Takto pripravené mäso zabalíme, položíme do pekáča a upečieme do ružova.
- 3
Upečenú sviečkovicu odporúčam podávať s dusenými listami červenej kapusty a špenátovými haluškami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu