Paradajková salsa

jamie88 - fotkajamie88, 1. septembra 2014

... tento recept mám veľmi rád :) je jednoduchý na prípravu, lacný a dá sa použiť k veľa jedlám ako omáčka.

4
porcie
10 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
25-30 g čerstvá
1 ks
3-4 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do rozpálenej panvice nalejeme olivový olej, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu. Stíšime plameň aby cibuľa zmäkla a zo sladla.

  2. 2

    Bazalku si nakrájame tak isto na drobno a pridáme ju k cibuli do panvice. Keď bude cibuľa mäkká pridáme drvené paradajky, osolíme okoreníme podľa chuti, pridáme tak isto na drobno nakrájaný cesnak a necháme o všetko spolu prevariť.

  3. 3

    Môžeme to podávať ako teplé alebo naopak ako studené jedlo. Prajem dobrú chuť :)

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Talianska kuchyňa, Prílohy a omáčky, Letné

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
super, mam rad tiez, bazalku doporucujem az nakoniec po odtaveni zo sporaka
1x jamie88