... tento recept mám veľmi rád :) je jednoduchý na prípravu, lacný a dá sa použiť k veľa jedlám ako omáčka.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do rozpálenej panvice nalejeme olivový olej, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu. Stíšime plameň aby cibuľa zmäkla a zo sladla.
- 2
Bazalku si nakrájame tak isto na drobno a pridáme ju k cibuli do panvice. Keď bude cibuľa mäkká pridáme drvené paradajky, osolíme okoreníme podľa chuti, pridáme tak isto na drobno nakrájaný cesnak a necháme o všetko spolu prevariť.
- 3
Môžeme to podávať ako teplé alebo naopak ako studené jedlo. Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu