Papriková nátierka

lubsky - bez fotkylubsky, 2. septembra 2014

Tento recept mám od svojej mami, keďže je sezóna zeleniny tak tento recept je aktuálny. Patrí k mojim obľube ným, pretože je jednak zdraví Zobraziť celý popisTento recept mám od svojej mami, keďže je sezóna zeleniny tak tento recept je aktuálny. Patrí k mojim obľube ným, pretože je jednak zdraví a dá sa použiť či k pečenému mäsu, na picu, ku chlebu,alebo k topinkám.

13
porcií
240 minút
príprava
120 minút
na 100 °C

Suroviny

2 kg
1 1/2 kg
1 1/2 kg
7 ks
1 ks
2 dl




Postup

  1. 1

    Zeleninu si očistíme pomelieme na mäsovom mlynku,, pridať 2 dcl oleja, cukru, octu, jeden sáčok nakladača.

  2. 2

    Suroviny varíme 2 hodiny, rozmixuje, aby pomazánka bola jemnejšia.

  3. 3

    Po dvoch hodinách sterilizujeme v zaváracom hrnci 10 minút na stovke.

Diskusia k receptu

myjano1
" pridať 2 dcl oleja, ? g cukru, ? dcl octu. Viem, že tam cukor ide ale cukor, nemáš ho uvedený ani v surovinách.
P.S. začal sa školský rok, oprášme si gramatiku!
1x abdul
svedka
To je najlepsie,ked niekto komentuje gramatiku a sam pochybi...zakon schvalnosti...
1x pusta




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia