Tento recept mám od svojej mami, keďže je sezóna zeleniny tak tento recept je aktuálny. Patrí k mojim obľube ným, pretože je jednak zdraví Zobraziť celý popisTento recept mám od svojej mami, keďže je sezóna zeleniny tak tento recept je aktuálny. Patrí k mojim obľube ným, pretože je jednak zdraví a dá sa použiť či k pečenému mäsu, na picu, ku chlebu,alebo k topinkám.
porcií
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Zeleninu si očistíme pomelieme na mäsovom mlynku,, pridať 2 dcl oleja, cukru, octu, jeden sáčok nakladača.
- 2
Suroviny varíme 2 hodiny, rozmixuje, aby pomazánka bola jemnejšia.
- 3
Po dvoch hodinách sterilizujeme v zaváracom hrnci 10 minút na stovke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
P.S. začal sa školský rok, oprášme si gramatiku!