Foto: ingrid808
12
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Rozbalíme si lístkové cesto,trošku ho poprášíme hladkou mukou,aby sa veľmi nelepilo.Rozkrájame ho na 12 štvorcov.
- 2
Mozzarellu si nakrájame na menšie kúsky a paradajky na štvrtiny.Na každý štvorec do stredu dáme štvrtinu paradajky,kúsok mozzarelly,jeden lístok bazalky a štipku soli.
- 3
Potom ich zložíme na polovicu do tvaru tojuholníka a kraje dobre zatlačíme.
- 4
V originál recepte sa fritujú,ale ja som ich dala na papier na pečenie,potrela rozšľahaným vajíčkom a dala upiecť do rúry na 200 stupnov 10 minút.Vrch som ešte posypala nastrúhanou mozzarellou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
v Amerike mate Mario Gatalli ,Giadu Laurentis aj Lidiu atd. atd...
mne osobne vyhovuje Locatelliho styl:
@2010 , tie mena a relacie, ktore spominas su v USA, my tu samozrejme mame tiez svoj kablovy program bohato obsadeny vselijakymi tv cooking shows, cisto moja zvedavost -chcela som vediet, o ktoreho taliana ide. dakujem.