Chutné raňajky.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Prekrojíme si francúzske bagetky, jednu stranu potrieme balsamico octom a poukladáme poukladáme bazalkové listy.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Na druhú polovicu striedavo poukladáme na krúžky nakrájané paradajku a mozzarrelu. Posypeme bylinkovou soľou
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Spojíme a dám na panvicu potretú olivovým olejom alebo na gril (panini) taktiež potretým olivovým olejom.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Hotové panini.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu