Foto: monciq
alias Špecialitka mojho starého :)
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Panenku si nakrájame na medailónky, okoreníme, dáme pár kvapiek oleja a necháme odležať. Zatiaľ si pripravíme omáčku. V hrnci zohrejeme smotanu na varenie do ktorej si dáme smetanino a hotovú syrovú omáčku (príchuť si každý môže zvoliť) . Všetko miešame kým sa nerozpustí a nezhustne. Toto je rýchlejšia verzia. Namiesto hotovej omáčky môžete použiť nivu , nastrúhany eidam, parmezán... podľa chuti. Keď je omáčka hotová opečieme si mäso. Bagetu si nakrájame, potrieme bylinkovým maslom a necháme zapiecť. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu