Panenka so syrovou omáčkou a bylinkovou bagetou

monciq - fotkamonciq, 9. októbra 2011
Panenka so syrovou omáčkou a bylinkovou bagetou
Foto: monciq

alias Špecialitka mojho starého :)

20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

Omáčka:




Postup

  1. 1

    Panenku si nakrájame na medailónky, okoreníme, dáme pár kvapiek oleja a necháme odležať. Zatiaľ si pripravíme omáčku. V hrnci zohrejeme smotanu na varenie do ktorej si dáme smetanino a hotovú syrovú omáčku (príchuť si každý môže zvoliť) . Všetko miešame kým sa nerozpustí a nezhustne. Toto je rýchlejšia verzia. Namiesto hotovej omáčky môžete použiť nivu , nastrúhany eidam, parmezán... podľa chuti. Keď je omáčka hotová opečieme si mäso. Bagetu si nakrájame, potrieme bylinkovým maslom a necháme zapiecť. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

cica2
recept sa mi páči, vyzerá to úžasne!:)
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
recept určite dobrý. Len jednu poznámočku. 24 ročná a má špecialitu pre starého? Hádam nie.
zuzana78
vobec neni spomenute ako sa meso robilo?osmazene alebo precene?
monciq
maso som ugrolovala ,ale na panvici staci opiect nie smažiť panenka je rychlo urobena




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia