Panenka so syrovou omáčkou a bylinkovou bagetou
Autor receptu: monciq
alias Špecialitka mojho starého :)
20 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Panenku si nakrájame na medailónky, okoreníme, dáme pár kvapiek oleja a necháme odležať. Zatiaľ si pripravíme omáčku. V hrnci zohrejeme smotanu na varenie do ktorej si dáme smetanino a hotovú syrovú omáčku (príchuť si každý môže zvoliť) . Všetko miešame kým sa nerozpustí a nezhustne. Toto je rýchlejšia verzia. Namiesto hotovej omáčky môžete použiť nivu , nastrúhany eidam, parmezán... podľa chuti. Keď je omáčka hotová opečieme si mäso.
Bagetu si nakrájame, potrieme bylinkovým maslom a necháme zapiecť.
Dobrú chuť.