Foto: camembert
Tak a je to tu! Nastal čas na paleo steak.
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dbajme na to aby sme si obstarali steak z hovädziny ktorá visela aspoň 3 týždne. Steak necháme ohriať na izbovú teplotu.
- 2
Mäso potrieme z oboch strán olivovým olejom a osolíme. Položíme na suchú rozpálenú panvicu a pečieme 3 minútý. Potom steak otočíme a pečieme ďalšie 2 minútý. Steak vyberieme z panvice a necháme na drevenej doske odležať 5 - 10 minút.
- 3
Teraz môžeme steak nakrájať približne na 2 - 3 milimetre hrubé plátky a posypeme čiernym korením. Podávať ho môžeme z jednoduchým šalátom napríklad z rokety.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
evanaaa: je treba ostrý, naozaj ostrý, nôž a ono to pôjde
Tiez sa kamaratim s "Paleo"