Paleo Steak

Autor receptu: camembert

Tak a je to tu! Nastal čas na paleo steak.

1
porcia
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Dbajme na to aby sme si obstarali steak z hovädziny ktorá visela aspoň 3 týždne. Steak necháme ohriať na izbovú teplotu.
  2. Mäso potrieme z oboch strán olivovým olejom a osolíme. Položíme na suchú rozpálenú panvicu a pečieme 3 minútý. Potom steak otočíme a pečieme ďalšie 2 minútý. Steak vyberieme z panvice a necháme na drevenej doske odležať 5 - 10 minút.
  3. Teraz môžeme steak nakrájať približne na 2 - 3 milimetre hrubé plátky a posypeme čiernym korením. Podávať ho môžeme z jednoduchým šalátom napríklad z rokety.