90 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 4 ks |
|
| 5 lyžíc |
|
| 5 lyžíc |
|
| 1/2 bal. (Dr.Oetker) |
|
| 3 lyžice |
|
| 820 g |
|
| Plnka: | |
| 500 g |
|
| 250 g |
|
| 2 bal. |
|
| Poleva: | |
| 1 bal. (Dr. Oetker) |
|
| 1 bal. |
|
| 750 ml (alebo šťava z kompótu) |
|
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme na tuhý sneh,pridáme žĺtky,prisypeme kryštálový cukor,múku zmiešanú s práškom do pečiva,nakoniec vlažnú vodu.Takto hotové cesto vylejeme do pripraveného pekáča,pridáme na kocky pokrájané broskyne a pečieme pri teplote 170 C cca 30 min.Hotové piškótové cesto necháme vychladnúť.
- 2
Dve smotany zmiešame s jemným tvarohom a primiešame doň vanilkové cukry.Odložíme do chladu.
- 3
Do 500ml. šťavy vsypeme želatinu a metličkou premiešame.Na jemnom ohni zohrievame a pridáme 250ml.vody zmiešanej so Zlatým klasom,varíme do zhustnutia /na puding/.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu