Ovocný tvaroháč

Autor receptu: bambuch

90 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh,pridáme žĺtky,prisypeme kryštálový cukor,múku zmiešanú s práškom do pečiva,nakoniec vlažnú vodu.Takto hotové cesto vylejeme do pripraveného pekáča,pridáme na kocky pokrájané broskyne a pečieme pri teplote 170 C cca 30 min.Hotové piškótové cesto necháme vychladnúť.
  2. Dve smotany zmiešame s jemným tvarohom a primiešame doň vanilkové cukry.Odložíme do chladu.
  3. Do 500ml. šťavy vsypeme želatinu a metličkou premiešame.Na jemnom ohni zohrievame a pridáme 250ml.vody zmiešanej so Zlatým klasom,varíme do zhustnutia /na puding/.