Ovocný tartar s kokosovou omáčkou s bacardi a tvarohovou penou
Richard Noskovič
šéfkuchár Hotela Kaskády v Sielnici, 3. júla 2012
šéfkuchár Hotela Kaskády v Sielnici, 3. júla 2012
Foto: Trumpeter
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Trstinový cukor rozpustíme na malej panvici. Keď je rozpustený, pridáme maslo, zalejeme kokosovým mliekom a povaríme, kým sa cukor neroztopí a omáčka nezhustne. Pridáme bacardi a dochutíme limetkovou šťavou.
- 2
Ovocie umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kocky (kúsky), dáme do misky a taktiež dochutíme limetkovou šťavou. Ak je potrebné, môžeme pridať trošku cukru, záleží na chuti ovocia. Premiešame.
- 3
Tvarohovú penu vymiešame z jemného tvarohu, cukru a vanilky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu