Ovocný tartar s kokosovou omáčkou s bacardi a tvarohovou penou

Richard Noskovič
šéfkuchár Hotela Kaskády v Sielnici, 3. júla 2012
Ovocný tartar s kokosovou omáčkou s bacardi a tvarohovou penou
Foto: Trumpeter
4
porcie

Suroviny

200 ml
100 g
4 cl
100 g
 kúsok




Postup

  1. 1

    Trstinový cukor rozpustíme na malej panvici. Keď je rozpustený, pridáme maslo, zalejeme kokosovým mliekom a povaríme, kým sa cukor neroztopí a omáčka nezhustne. Pridáme bacardi a dochutíme limetkovou šťavou.

  2. 2

    Ovocie umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kocky (kúsky), dáme do misky a taktiež dochutíme limetkovou šťavou. Ak je potrebné, môžeme pridať trošku cukru, záleží na chuti ovocia. Premiešame.

  3. 3

    Tvarohovú penu vymiešame z jemného tvarohu, cukru a vanilky.

Diskusia k receptu

cica2
to musí byť svieža dobrota....krásne foto!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia