Ovocné semifredo

Miroslav Milla
Senica, 18. novembra 2009
8
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

150 g
0,5 l
4 ks
4 ks
150 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo žĺtkov a cukru ušľaháme penu, z bielkov tuhý sneh. Šľahačku ušľaháme do tuha. Sušené ovocie nakrájame na menšie kúsky a zalejeme likérom aspoň na 2 hodiny.

  2. 2

    Žĺtkovú penu zmiešame s orieškami a ovocím nasiaknutým likérom. Potom zľahka primiešame tuhý sneh a ušľahanú šľahačku.

  3. 3

    Krém dáme do plytkej misky a v mrazničke necháme zmraziť do polotuha.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: