Dnes pridávam jednoduchý a rýchly recept na bublaninu, pretože je čas jahôd, čerešní...pomaly aj ríbezlí a tak môžeme svojím blízkym urobiť radosť a napiecť Zobraziť celý popisDnes pridávam jednoduchý a rýchly recept na bublaninu, pretože je čas jahôd, čerešní...pomaly aj ríbezlí a tak môžeme svojím blízkym urobiť radosť a napiecť túto dobrotku. Skúste a verím, že sa vám bude páčiť. V jednoduchosti je krása, ale aj dobrota.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako prvé vymiešame v miske Palmarín s práškovým cukrom a celými vajíčkami do penista.
- 2
Potom pridáme mlieko a nakoniec zamiešame múku s práškom do pečiva a vanilkou.
- 3
Vymiešané cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a navrch uložíme ovocie...ktoré práve dozrelo, jahody, čerešne, višne, ríbezle a podobne. Upečieme. Hotové pocukríme a ponúkneme hoci aj návšteve.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu