Foto: hacumomo
ovocno-želatínovo-kakaové rezy
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Vajcia poridne vymixujeme s kryštálovým a vanilkovým cukrom, pridáme olej a mlieko. Zmes zmiešame s múkou, PDP a kakaom. Cesto vylejeme na olejom potretý a múkou vysypaný plech, pečieme asi 20min na 175 stupňov. Pre kontrolu pichneme špáradlo.
- 2
Klasicky uvaríme puding (aj osladíme) ale dáme dva aby bol hustejší a pridáme práškovú želatínu (len jeden sáčok). Puding vylejeme na upečený korpus a na vrch poukladáme akékoľvek ovocie. V tomto bode pracujte rýchlo pretože puding so želatínovým práškom rýchlo tuhne.
- 3
Pripravíme si číru želatínu podľa návodu na obale a vylejeme ju na povrch. Necháme stuhnúť v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu