Oščadnické hrianky

fridecanka - bez fotkyfridecanka, 11. decembra 2012

Rýchla, chutná večera alebo ľahký obed.

Suroviny

 (bez kostí)
 (postrúhaný)




Postup

  1. 1

    Opečieme starý chliebik na oleji alebo na masti.Kuracie prsíčka nakrajame na kusky opečieme na troške oleja môžeme ochutit worčestrom alebo sojovkou,solou,mletým čierným korením,pridáme lečo,podusíme do mäkka môžeme zahustit solamylom rozmiešaným vo vode.

  2. 2

    Na upečené hrianky dáme kuracu zmes posypeme posypeme postruhaným syrom,môžeme posypat porkom.

  3. 3

    Prajem dobru chut.

Diskusia k receptu

vierutt
Akurát som včera na večeru robila - iba namiesto mäska som si v lete pripravila "tousty" - v podstate lečo s mletým mäsom (recepty bežali na Vareche v lete), vynikajúce!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia