Foto: danda3
Zdravá maškrtka vhodná aj pre celiaktikov. Prvýkrát som použila pohánkové a sójové vločky, výsledok ma milo prekvapil, nie sú tvrdé, ale chrumkavé a veľmi Zobraziť celý popisZdravá maškrtka vhodná aj pre celiaktikov. Prvýkrát som použila pohánkové a sójové vločky, výsledok ma milo prekvapil, nie sú tvrdé, ale chrumkavé a veľmi chutné.
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Toto sú vločky, ktoré som použila, sú dostať v obchode so zdravou výživou.
-
2
Pomleté orechy, cukor, vločky a škrob zmiešame.
-
3
Pridáme rozšľahané vajíčka a rozpustené maslo.
-
4
Zmiešame.
-
5
Na plech si dáme papier na pečenie a robíme buď pomocou formičky kolieska alebo pomocou dvoch lyžičiek kôpky. Môžu byť aj menšie rozostupy medzi nimi, nerozliali sa. Rúru si predhrejeme na 200 stupňov a sušienky pečieme cca 8 - 10 minút, kým trošku nezozlatnú.
-
6
Hotovo, toľkoto mi vyšlo z jednej dávky.
Diskusia k receptu