Foto: alalea
Tento recept ma zaujal najmä vizážou. Je jednoduchý, ale krásne ukáže na podnosoch, rozhodne nový nápad pre oživenie. Pochádza z knižky jednej tradičnej rakúskej Zobraziť celý popisTento recept ma zaujal najmä vizážou. Je jednoduchý, ale krásne ukáže na podnosoch, rozhodne nový nápad pre oživenie. Pochádza z knižky jednej tradičnej rakúskej cukrárne.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Suroviny vymiesime rukami do pevného bochníka a necháme stáť aspoň hodinu. Vyvaľlkáme na hrúbku cca 3mm a vykrajujeme kolieska.
- 2
Upečené kolieska necháme vychladnúť, pripravíme si polevu z bielkov, citrónovej šťavy a cukru (klasickú, ako na medovníky) a na vychladnuté kolieska kreslíme špirály. Keď poleva zaschne, vyplníme prázdny priestor na kolieskach ríbezľovým džemom. Nechala som ich odstáť do nasledujúceho dňa, džem krásne zaschol a výsledok je rozhodne zaujímavý. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu