Fajná mňamka - pre vegetariánov a iné bytosti :-))
25-30 klobások
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny dobre premiešame a necháme stáť 1 hodinu v chladničke.
- 2
Formujeme malé klobásky - ako čevapčiči. Vypražíme na oleji, ale nie dlho, lebo orechy rýchlo zhorknú.
- 3
Keď ich opečieme, vyberieme na pekáč, podlejeme 1 dl vody, poukladať môžeme aj jedno na druhé, prikryté necháme v rúre spariť. Podávame k nim zemiakovú kašu, zemiakový alebo iný šalát. Studené môžeme pokrájať a urobiť obložené chlebíčky. Podľa chuti môžeme dochutiť pikantnejšie, chilli, alebo viac cesnaku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu