Orechmi plnený syr plesnivec na bylinkovom šaláte
Ján Zlúky
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 25. júla 2012
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 25. júla 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Syr priečne rozrežeme. Do stredu vložíme rozdrvené vlašské orechy a spojíme.
- 2
Z valeriánky, rukoly, hrozna, hrušky a zázvorového oleja pripravíme šalát. Z brusnicového kompótu a kyslej smotany pripravíme omáčku.
- 3
Na rozpálenom grile grilujeme plesnivec z oboch strán asi dve minúty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu