Orange Julius, osviežujúci koktailový napoj

honestka - fotkahonestka, 2. júna 2010
Orange Julius, osviežujúci koktailový napoj
Foto: honestka

V roku 1926 muž menom Julius Freed otvoril stanok s predajom čerstvo-pomarančovou, oranžovou-šťavou v centre Los Angeles, ale denny predaj mu vyniesol ledva naklady Zobraziť celý popisV roku 1926 muž menom Julius Freed otvoril stanok s predajom čerstvo-pomarančovou, oranžovou-šťavou v centre Los Angeles, ale denny predaj mu vyniesol ledva naklady na pokrytie stanku. Jeho priatel Bill Hamlin mal znalosti v chemii a poradil mu, ze moze vytvorit kremovu substanciu dzusu, ktora nielenze velmi dobre chuti, ale aj vyzera a tak prilaka zakaznikov. A tak sa zrodil napoj, ktory je oblubeny na celom svete, netreba podotknut, ze obidvaja sa stali rychlo milionarmi.

3-4
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

1 šálka
1 šálka
1  lyžica
1/4 šálky
20  kociek
šálka: obsahuje 2,5 dcl




Postup

  1. 1

    Tento cocktail sa moze urobit aj z čerstvej pomarancovej stavy, ale tu sa kupuje mrazeny vyrobok Džúsu.

    Orange Julius, osviežujúci koktailový napoj - obrázok 1
  2. 2

    Jeho Velmi jednoducha priprava je v tom, ze vsetky suroviny len dame do mixéria a dobre ich zmixujeme. Dostaneme kremovu konzistenciu vyborne osviečujuceho cocteilu, ktory je vhodny pre kazdeho od maleho veku ak nie su alergicki na mlieko. Cheers!

    Orange Julius, osviežujúci koktailový napoj - obrázok 2

Diskusia k receptu

jody
Tak toto si idem okamžite urobiť!!!
honestka
@Jody : a po tom sampuse z oslav- naviac vynikajuci liek! Cheers, aj ja si s tebou pripijam, mam ho vedla seba...
bababa
Ak nemozes kravske mlieko , mozes si ho spravit so sojovym mliekom. Je to na nerozoznanie
jody
@honestka , šampus ešte nebol, doslova som sa fyzicky zosypala a ležím v posteli, to zo mňa asi opadáva stres alebo čo, ale aj to bude, pripijem si potom aj na tvoje zdravie. :-)
vieraa
honestka
Super, velmi rada mám kokteily a rozne mix nápoje. Neviem či u nás dostat mrazený pomarančový džus, ale čerstvý určite. Može sa to nahradit aj čerstvou pomarančovou šťavou? Viera
honestka
@vieraa : ano moze sa naradit a snad bude aj chutnejsi ako z mrazeneho. vlastne to mlieko s ladom z neho urobia tu hustu emulziu, takze skus, je velmi osviezujuci.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia