Omeleta trošku inak

danda3 - fotkadanda3, 12. apríla 2014
Omeleta trošku inak
Foto: danda3

Moja prvá skúsenosť s tempehom a určite nie posledná.

2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

4 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Postup je veľmi jednoduchý - tempeh si nakrájame na kocky, ktoré opražíme na troške oleja, pridáme špenátové listy podľa chuti, podusíme, dochutíme soľou a cesnakom. Pripravíme si 2 omelety, hotové naplníme zmesou a hneď podávame, my sme mali k tomu len zeleninu, ale kľudne podľa chuti.

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu
@Danda3
..až sa hanbím..ale..tempeh je tofu..??alebo..??
bo tá jednoduchosť ma láka..
ja som už taká..
zložitosť prípravy a mnoho surovín ma ľaká..:-))
Omeleta vyzerá výborne, tempeh na všetky spôsoby, stačí ho nechať prehriať, ani netreba smažiť, aj pre nepriateľov tofu :-) peknééé, dobre si navarila @danda3
@jujoska aj tofu aj tempeh je zo sóje, ale nedá sa povedať, že tempeh je fermentované tofu, pretože jasne vidieť štruktúru sójových bôbov, aj na fotke v recepte je to zrejmé, zatiaľ čo tofu má konzistenciu tvarohu

Pridaj komentár k receptu: