Omeleta trošku inak

danda3 - fotkadanda3, 12. apríla 2014
Omeleta trošku inak
Foto: danda3

Moja prvá skúsenosť s tempehom a určite nie posledná.

2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

4 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Postup je veľmi jednoduchý - tempeh si nakrájame na kocky, ktoré opražíme na troške oleja, pridáme špenátové listy podľa chuti, podusíme, dochutíme soľou a cesnakom. Pripravíme si 2 omelety, hotové naplníme zmesou a hneď podávame, my sme mali k tomu len zeleninu, ale kľudne podľa chuti.

Diskusia k receptu

radost
@Danda3
..až sa hanbím..ale..tempeh je tofu..??alebo..??
bo tá jednoduchosť ma láka..
ja som už taká..
zložitosť prípravy a mnoho surovín ma ľaká..:-))
jujoska
tempeh je vlastne fermentovane tofu...tiez sa s nim v poslednom case zoznamujem, recept sa mi zide, vdaka @danda3
safran
Omeleta vyzerá výborne, tempeh na všetky spôsoby, stačí ho nechať prehriať, ani netreba smažiť, aj pre nepriateľov tofu :-) peknééé, dobre si navarila @danda3
@jujoska aj tofu aj tempeh je zo sóje, ale nedá sa povedať, že tempeh je fermentované tofu, pretože jasne vidieť štruktúru sójových bôbov, aj na fotke v recepte je to zrejmé, zatiaľ čo tofu má konzistenciu tvarohu
jujoska
jasne somarina, myslela som fermentovanu soju, teda sojove boby...ospravedlnujem sa
danda3
Ďakujem vám dievčence za milé komentáre, som rada, že vás recept zaujal.♥




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia