Foto: Podravka
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na horúci olivový olej dáme na kocky nakrájanú červenú papriku, mladú cibuľku a krátko podusíme. Na konci pridáme scedenú cukrovú kukuricu. Bielky oddelíme od žĺtkov a elektrickým mixérom z nich vyšľaháme pevný sneh. Pomaly pridávame žĺtky, podravku s bylinkami a nastrúhaný syr.
- 2
Do panvice na horúci olej vylejeme štvrtinu pripravenej zmesi s vajíčkami. Zmiernime oheň, posypeme časťou pripravenej zeleniny a pražíme asi 30 minút. Upraženú omeletu preložíme na polovicu a pred podávaním posypeme nasekanou pažítkou. Takto upečieme aj ostatné omelety.
- 3
Náš tip: Pomalým pridávaním Podravky s bylinkami za neprestajného miešania sa príchute a koreniny rovnomerne rozložia a jednoduché jedlo z vajec sa tak stane pravým pôžitkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ten fotograf este zije?
vola sa Podravka a do omelety sa pridava Podravka s bylinkami,
inac super odfotene aj dobry recept