Foto: shukvacik
Dnes sme skúsili starý prepísaný recept nájdený v starej krabici. Môžeme povedať, že sme sa super navečerali a minuli všetko navyše, čo sme mali Zobraziť celý popisDnes sme skúsili starý prepísaný recept nájdený v starej krabici. Môžeme povedať, že sme sa super navečerali a minuli všetko navyše, čo sme mali v chladničke pootvárané.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Šunku nakrájame na tenké pásy, syr nastrúhame, bielky oddelíme od žĺtkov a pažítku nadrobno nasekáme.
- 2
Do misy dáme syr, šunku, pažítku, žĺtky pridáme sladkú smotanu a solčanku. Podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie.
- 3
Chlieb na hrianky z oboch strán krátko opražíme na panvici na troche masla.
- 4
Opražené hrianky poukladáme na plech potretý maslom a nanesieme pripravenú zmes, do ktorej sme pridali sneh z bielkov.
- 5
Uložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 15 minút pri teplote 200 °C stupňov.
- 6
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu