Podobný ako newyork cheesecake až na to že nepečený čiže šetrí čas :-))
porcií
príprava
Suroviny
CESTO: | |
130 g |
|
70 g |
|
PLNKA: | |
400 g (alebo tvaroh roztierateľný, Lučina) |
|
300 g |
|
20 g |
|
2 lyžice |
|
2 ks |
|
2 lyžičky |
|
OZDOBENIE: | |
zmiešané s medom/ čokoládový toping/ ovocie..... |
|
Postup
-
1
Na prípravu spodnej časti cheesecaku si pripravíme cesto : keksy podrvime na male časti k tomu si pridáme rozpustené maslo, zmiešame to spolu a všetko dáme do formy na tortu a utlačíme to celé. ( Forma : vymastená a vysypaná ).
- 2
Mascarpone, jogurt, práskový cukor, vanilinový cukor a med vymiešame všetko spolu. Do tejto plnky vmiešame predpripravenú želatínu. Všetko spolu dobre vymiešame. Plnku nalejeme na predpripravené cesto, necháme odležať 5 - 6 hodín aby všetko stuhlo.
- 3
Takto odležanú tortu podávame s celozrnými lupienkami a medom alebo poliatu čokoladovým topingom možme aj s ovocím. Každý podľa chuti. Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu