Podobný ako newyork cheesecake až na to že nepečený čiže šetrí čas :-))
porcií
príprava
Suroviny
| CESTO: | |
| 130 g |
|
| 70 g |
|
| PLNKA: | |
| 400 g (alebo tvaroh roztierateľný, Lučina) |
|
| 300 g |
|
| 20 g |
|
| 2 lyžice |
|
| 2 ks |
|
| 2 lyžičky |
|
| OZDOBENIE: | |
| zmiešané s medom/ čokoládový toping/ ovocie..... |
|
Postup
-
1
Na prípravu spodnej časti cheesecaku si pripravíme cesto : keksy podrvime na male časti k tomu si pridáme rozpustené maslo, zmiešame to spolu a všetko dáme do formy na tortu a utlačíme to celé. ( Forma : vymastená a vysypaná ).
- 2
Mascarpone, jogurt, práskový cukor, vanilinový cukor a med vymiešame všetko spolu. Do tejto plnky vmiešame predpripravenú želatínu. Všetko spolu dobre vymiešame. Plnku nalejeme na predpripravené cesto, necháme odležať 5 - 6 hodín aby všetko stuhlo.
- 3
Takto odležanú tortu podávame s celozrnými lupienkami a medom alebo poliatu čokoladovým topingom možme aj s ovocím. Každý podľa chuti. Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu