Nepečený cheesecake z bielej čokolády

19kristin95 - bez fotky19kristin95, 26. februára 2017

Rýchla a chutná kalorická bomba! :)

8
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

Korpus:
1 a 1/2 bal
125 g
Plnka:
500 g
250 ml
300 g
Poleva:
100 g
140 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nachystáme si okrúhlu tortovú formu, rozmixujeme alebo nadrobno rozdrvíme sušienky, pridáme rozpustené maslo a celú zmes roztlačíme po forme aj po okrajoch.

  2. 2

    Plnka: Nad parou si začneme rozpúšťať čokoládu do plnky a medzitým si v miske rozmiešame tvaroh, do ktorého vlejeme smotanu na šľahanie. Rozpustenú čokoládu necháme chvíľu (cca 10 minút úplne stačí) vychladnúť a potom zmiešame s tvarohovou zmesou. Nakoniec celú zmes dáme na pripravený korpus a pekne to uhladíme.

  3. 3

    V prípade polevy, čokoládu opäť rozpustíme nad parou, pridáme smotanu na šľahanie a zmiešame. Po rozpustení necháme opäť chvíľu vychladnúť a zalejeme tým celú tortu.

  4. 4

    Takto pripravený cheesecake dáme do chladničky stuhnúť. Ja ho nechávam odstáť min 12-24 hodín.

  5. 5

    Dobrú chuť!

Recept je zaradený do kategórií:
Múčne jedlá, Dezerty, Na sladko, Koláče, Nepečené cukrovinky, Torty, Zákusky

Diskusia k receptu

jack
Uložené.Vyzerá fajnovo.