Nepečený dezert
Nepečený dezert

Nepečené trojuholníčky z maku, orechov a zo sušeného ovocia

Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre, 27. januára 2020
Nepečené trojuholníčky z maku, orechov a zo sušeného ovocia
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

200 g mletý
200 g (zmes rôznych druhov) mleté
200 g (zmes rôznych druhov)
80 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sušené ovocie namočíme na 30 minút do studenej vody. Namočené ovocie potom nasekáme na drobné kocky.

  2. 2

    Mak pomelieme. Orechy rozmixujeme alebo zomelieme.

  3. 3

    Všetky suroviny spolu zmiešame a na silikónovej podložke rozvaľkáme na polcentimetrovú hrúbku. V chladničke necháme stuhnúť a pred podávaní nakrájame na trojuholníčky.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: