Foto: matus113
Tvarohová torta, po ktorej si oblížete všetky prsty.
porcie
príprava
Postup
-
1
Do tortovej formy naukladáme piškóty na celú plochu, môžeme aj 2 vrstvy. Tvaroh si do hladka vymiešame s dvomi lyžicami práškového cukru, vanilkovým cukrom a kelímkovou smotanou. Vymiešaný tvaroh rovnomerne vylejeme na piškóty.
- 2
Na tvaroh naukladáme ovocie. My sme použili kiwi, zavárané mandarínky a jahody. Vodu z ovocia nevylievame, použijeme ju na prípravu tortového želé. Ovocie si vyberieme podľa chuti a sezóny.
- 3
Vodu z ovocia si zlejeme, pridáme 3 lyžice práškového cukru a 2 sáčky tortového želé a zamiešame. Na každom želé je napísaný postup, takže sa môžeme riadiť aj podľa toho. Pripravenú zmes dáme variť. Keď sa začne variť, povaríme 1-2 minúty. Necháme vychladnúť. Potom nalejeme na ovocie a dáme stuhnúť na 12 hodín do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Teším sa na tvoje ďalšie recepty .
ma byt v chladničke len 1 hod.,to moje deti nevydržia a zjedia ho skôr ,než majú.Ale vyskušame.dakujeme.
@quester : kolacik treba urobit vecer ked uz deti maju umyte zubky ;-)))
idem ho hneď vyškúšať....:-)