Nepečená tvarohovo-ovocná torta

Autor receptu: matus113

Tvarohová torta, po ktorej si oblížete všetky prsty.

4
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Do tortovej formy naukladáme piškóty na celú plochu, môžeme aj 2 vrstvy. Tvaroh si do hladka vymiešame s dvomi lyžicami práškového cukru, vanilkovým cukrom a kelímkovou smotanou. Vymiešaný tvaroh rovnomerne vylejeme na piškóty.
  2. Na tvaroh naukladáme ovocie. My sme použili kiwi, zavárané mandarínky a jahody. Vodu z ovocia nevylievame, použijeme ju na prípravu tortového želé. Ovocie si vyberieme podľa chuti a sezóny.
  3. Vodu z ovocia si zlejeme, pridáme 3 lyžice práškového cukru a 2 sáčky tortového želé a zamiešame. Na každom želé je napísaný postup, takže sa môžeme riadiť aj podľa toho. Pripravenú zmes dáme variť. Keď sa začne variť, povaríme 1-2 minúty. Necháme vychladnúť. Potom nalejeme na ovocie a dáme stuhnúť na 12 hodín do chladničky.