Nepečená torta z jabĺk

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009

Suroviny

750 g
140 g
2 ks
120-150 g
1 hrsť
1 hrsť




Postup

  1. 1

    Jablká nahrubo nastrúhame, prilejeme k nim hrnček vody a pridáme cukor. Privedieme k varu a asi 10 minút varíme.

  2. 2

    Potom prilejeme druhý hrnček vody, v ktorom sme rozmiešali pudingový prášok. Opäť varíme, ale už iba do doby, kým sa prevarí škrob (asi 3 minúty), potom pridáme kúsky hrozienok či brusníc.

  3. 3

    Ešte teplú hmotu nanášame do formy a prekladáme ju piškótami. Do stredu vložíme nasekané hrozienka alebo brusnice. Celú tortu potom uhladíme a dáme poriadne vychladiť do chladničky.

  4. 4

    Jednotlivé rezy torty podávame s kyslou smotanou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia