Nepečená šľahačková torta

sona67 - fotkasona67, 23. februára 2012
Nepečená šľahačková torta
Foto: sona67

Táto torta je veľmi jednoduchá a vždy sa dá spraviť s inou príchuťou, ale nemá chybu, vždy sa minie veľmi rýchlo.... a to sme Zobraziť celý popisTáto torta je veľmi jednoduchá a vždy sa dá spraviť s inou príchuťou, ale nemá chybu, vždy sa minie veľmi rýchlo.... a to sme na ňu dvaja dospelý a 3 ročný syn :-)

Suroviny

2 - 3 balenia




Postup

  1. 1

    Keksy si namočíme do pripraveného sirupu, ja som teraz použila malinový, môže sa použiť aj silná čierna káva, a uložíme ich do formy aj k okrajom.

    Nepečená šľahačková torta - obrázok 1
  2. 2

    Práškové šľahačky si pripravíme podľa návodu a potrieme vrstvu keksov.

    Nepečená šľahačková torta - obrázok 2
  3. 3

    Postup opakujeme až kým nie je forma plná. Vrch potriem zvyškom šľahačky a vrch posypem cukrovými stružlinkami, grankom, lentilkami ...

    Nepečená šľahačková torta - obrázok 3

Diskusia k receptu

smajliqa
ani tvaroh??? ani banan?????
ani akoze nic?? len slahacka kekse?
sona67
smajliqa áno, presne tak, ale fantázii sa medze nekladú a my to máme takto radi
korbacik
... mňam, šľahačka, to je moje ! aj ja najradšej robím zákusky a takéto mlsky s práškovou šľahačkou + stužovač. Mám skúsenosti, že krásne stojí:) a dlhšie vydrží:)) @sona67 , nerob mi to, ešte som nebola na obede!!
Myslím, že to ovocie nahradí ten ovocný sirup, ja by som to ešte mierne postrašila nejakým čokoládovým topingom, ale nemusí byť. Ukladám.
marcy
mám v okolí jedného šibala,ktorému by to isto chutilo,on nedá do úst žiadné ovocie :-( rodičia nie že zobkajú, šrotujú,načistia na tanier,ani sa nedotkne,je tvrdohlavý a nedá si povedať....ach,
rea1
ja do takejto torty pouzivam vzdy iba normalnu smotanu na slahanie + stuzovac. nemozem si pomoct ale slahacka v prasku mi pripada umelohmotne. teda - mi chuti umelohmotne.
keksiky som este neskusala, nenapadlo ma, iba piskoty. ale minule som v obchode obchadzala marina keksy a dajako ma tahali za rukav - teraz uz viem, preco. takze cez vikend ideme na keksikovu tortu. :-)
torticka
Sona, ešte Ti ostala tortička? Vieš, prišla by som na ňu.
sona67
torticka - žiaľ nezostala už ani omrvinka, ale spravím druhú :-))
diabambulka
perfektné, oceňujem kreativitu, zo štvorcových keksíkov, skvelý nápad, využijem :-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia