Nepečená piškótovo–kokosová roláda

sandra - fotkasandra, 28. októbra 2009
6
porcií
40 minút
príprava

Suroviny

3 balíčky
260 g
10-11 PL
2-3 PL
60 g
Náplň:
150 g
150 g
4 PL




Postup

  1. 1

    Piškóty zomelieme a vymiešame s cukrom, kakaom, rumom a mliekom na cesto. Keď je cesto kompaktné, zabalíme ho do potravinárskej fólie a dáme ho na hodinu do chladničky.

  2. 2

    Z masla, kokosu a cukru urobíme krémovú náplň. Kakaové cesto rozvaľkáme medzi igelitmi do tvaru obdĺžnika.

  3. 3

    Naň potom rozložíme náplň, zvinieme ho do rolády, ľubovoľne ozdobíme a necháme stuhnúť do druhého dňa.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia