Foto: bozulka
Natierku som začala pripravovať ešte v časoch keď bola krabia konzerva za 5 Kčs, potom asi za 65 a nakoniec sa stratila celkom. Aspoň Zobraziť celý popisNatierku som začala pripravovať ešte v časoch keď bola krabia konzerva za 5 Kčs, potom asi za 65 a nakoniec sa stratila celkom. Aspoň trošilinku to nahradili "krabie tyčinky". Aspon niečo.
porcie
príprava
Postup
-
1
Nerozmrznuté surimi postrúhame na hrubom struhadle. Očistený zeler postrúhame najemno. Cibuľu tiež na malé kostičky, osolíme podľa chuti, polejeme citr.šťavou, pridáme trošku práš.cukru a nakoniec majonézu Mne najviac chutí Helmans original. Všetko dobre premiešame a podľa seba dochutíme.
- 2
Podávame na sendviči, ozdobíme plátkom citróna.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aj tebe pekné dni...:-)