Nátierka zo surimi

bozulka - fotkabozulka, 22. januára 2010
Nátierka zo surimi
Foto: bozulka

Natierku som začala pripravovať ešte v časoch keď bola krabia konzerva za 5 Kčs, potom asi za 65 a nakoniec sa stratila celkom. Aspoň trošilinku to nahradili "krabie tyčinky". Aspon niečo.

2-4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

250 g
150 g
1 ks
1/2 citrona
 lyžička
2 lyžice

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nerozmrznuté surimi postrúhame na hrubom struhadle. Očistený zeler postrúhame najemno. Cibuľu tiež na malé kostičky, osolíme podľa chuti, polejeme citr.šťavou, pridáme trošku práš.cukru a nakoniec majonézu Mne najviac chutí Helmans original. Všetko dobre premiešame a podľa seba dochutíme.

  2. 2

    Podávame na sendviči, ozdobíme plátkom citróna.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Nevadí,zo začiatku som tiež robila z rozmrznutých,ale prišla som na to že že keď sa strúhajú zmrazené je to rýchlejšie.Skúšala som rôzne recepty,ale tento mne chutí najviac...Dobrú chuť a krásneho Silvestra...!!!