Nátierka zo surimi

bozulka - fotkabozulka, 22. januára 2010
Nátierka zo surimi
Foto: bozulka

Natierku som začala pripravovať ešte v časoch keď bola krabia konzerva za 5 Kčs, potom asi za 65 a nakoniec sa stratila celkom. Aspoň Zobraziť celý popisNatierku som začala pripravovať ešte v časoch keď bola krabia konzerva za 5 Kčs, potom asi za 65 a nakoniec sa stratila celkom. Aspoň trošilinku to nahradili "krabie tyčinky". Aspon niečo.

2-4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

250 g
150 g
1 ks
1/2 citrona
 lyžička
2 lyžice




Postup

  1. 1

    Nerozmrznuté surimi postrúhame na hrubom struhadle. Očistený zeler postrúhame najemno. Cibuľu tiež na malé kostičky, osolíme podľa chuti, polejeme citr.šťavou, pridáme trošku práš.cukru a nakoniec majonézu Mne najviac chutí Helmans original. Všetko dobre premiešame a podľa seba dochutíme.

  2. 2

    Podávame na sendviči, ozdobíme plátkom citróna.

Diskusia k receptu

bozulka
Nevadí,zo začiatku som tiež robila z rozmrznutých,ale prišla som na to že že keď sa strúhajú zmrazené je to rýchlejšie.Skúšala som rôzne recepty,ale tento mne chutí najviac...Dobrú chuť a krásneho Silvestra...!!!
bozulka
Ďakujem,aj ja ti želám zdravie,šťastie v Novom roku !!!
violetacamorova
Bozulka nakoniec som nemala zeler, ale z jedneho balenia pre dvoch bolo tej natierky dost, lebo som robila este jednu. Bola vyborna , jedla som prvykrat a urcite nie posledny, dakujem za inspiraciu, prajem ti pekne a radostne dni.
bozulka
Som rada že chutila,ale vyskúšaj až budeš mať te zeler najemno postrúhaný /surový/ to dá tej nátierke úžasnú chuť.
Aj tebe pekné dni...:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia