Foto: mikalove
Zdravé jedlo a jednoduchá príprava. Robievame si ju na raňajky a dokonca aj manželovi, ktorý je "mäsojed" veľmi chutí.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sójové fazuľky si deň vopred namočíme a uvaríme domäkka- ked budeme zlievať trochu vody si odložíme ak by bola kaša veľmi hustá. Cibuľku nakrájame na drobno a uvaríme vajíčko.
-
2
Sóju na jemno rozmixujeme ponorným mixérom.
-
3
Do vzniknutej kaše primiešame cibuľku, maslo a žĺtok, pridáme soľ a korenie podľa chuti a poriadne premiešame. Natierame na chlieb , posypeme najemno strúhaným bielkom a zdobíme zeleninou.
tesila som sa na pomazanku:-(
UVARIT:-))))))))