helca103 helca103 17. júna 2012 o 18:00 super nápad ako občas využiť varené mäsko :-) @zareaguj Pekný komentár
jasama jasama 17. júna 2012 o 20:06 Margaretka ďakujem za typ. Hneď som ju urobila a veľmi nám chutila. Už som aj rozmýšľala, čo s mäsom. @zareaguj Pekný komentár
tiziana tiziana 17. júna 2012 o 22:21 Na pohľad pripomína tuniakovú :), niekedy vyskúšam, až bude mäsko...výborný tip @zareaguj Pekný komentár
danda3 danda3 17. júna 2012 o 22:32 Aj ja občas takúto robievam a nielen z mäsa z polievky, aj keď ostane pečené kura a už ho nikto nechce jesť, nátierka to istí.♥ @zareaguj Pekný komentár 1x anicka56
evilauri evilauri 18. júna 2012 o 01:10 U nas mäsko ostava tiez len pre psa, no ale tvoja natierka vypada lakavo, ukladam do kk :-) @zareaguj Pekný komentár
slawi slawi 18. júna 2012 o 21:02 No, to u nas sa nestihne ani vychladit.Tiez milujeme tuto natierku. @zareaguj Pekný komentár
tori111222 tori111222 19. júna 2012 o 13:00 mňamka.. nátierky mám rada, okrem rybacích.. ryby mám rada len na obrázku a v akváriu u susedov.. výborná nátierka.. @zareaguj Pekný komentár
margaretka28 margaretka28 19. júna 2012 o 14:14 @tori111222 ,@slawi ,@evilauri , dakujem za komentáre,nátierka bola naozaj výborná. @zareaguj Pekný komentár
stacy77777 stacy77777 8. apríla 2013 o 19:16 @margaretka - vyskúšané, veľmi chutné, vďaka za recept @zareaguj Pekný komentár
margaretka28 margaretka28 8. apríla 2013 o 19:36 vstacy77777, to som rada :-) @zareaguj Pekný komentár
ivan14 ivan14 8. novembra 2017 o 13:54 No prima! Učiním z vařeného králičího předku z polévky. @zareaguj Pekný komentár
Diskusia k receptu