Nátierka Imunita

martina34 - fotkamartina34, 7. augusta 2010
Nátierka Imunita
Foto: martina34

Pridávam ďalší receptík z hlivy ustricovej, ktorá je výborným prostriedkom na zvýšenie imunity.

6
porcií
25 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 PL
200 g
3 PL
1/4 čl
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Hlivu ustricovú si zomelieme na mäsovom mlynčeku alebo pomixujeme na kuchynskom robote. Nakrájame si cibuľku a dáme ju popražiť na panvicu, v ktorej sme si zohriali olej. Na popraženú cibuľku si dáme zmes hlivy ustricovej, pridáme kečup, cesnak a soľ. Privedieme do varu a na miernom ohni prikryté dusíme cca 15 minút. Podávame na hriankach alebo čerstvom chlebe spolu s čerstvou zeleninou.

Diskusia k receptu

frezia68
Vyskúšam-nepoznám,sama si si vymyslela?Ďakujem za receptík.
egreska
aj toto musím vyskušat,naši nam sem-tam daju trs hlivy a vačšinou ho dam nakrajany zamrazit...aj vy si pestujete hlivu doma ?
martina34
Áno @egreska , pestujeme hlivu doma, tiež som polovicu zmesi dala do mrazničky a uvidím, čo z nej bude. Dnes sme deti odviezli k našim, tak to môžem urobiť, muž mi to hádam bude jesť. Fotky už pozerali na nete.
celka
Stojí za to vyzkoušet, není to moc pracné a podle surovn určitě
chutná pomazánka.
katka2
Nátierka bola výborna Maťka nám priniesla do práce na ranajky.
haston
dobrý nápad, vyskúšam. to nemôže byť zlé.
anina43
hliva je veľmi zdravá, škoda, že ja huby " nemusím ", kto môže, nech ju zaradí do jedálnička najmenej 3-4 krát do týždňa, natierať ju na chlebík je super nápad. zaradila som ju do môjho jedálnička vo forme tabliet a chrípka ma obchádza už 2 roky, pritom všetci okolo mňa smrkajú, kašlú atď.možno by pridaním 2 kociek syrokrému nebolo cítiť hubovú príchuť
anina43
nátierku pripravím, vyskúšam a možno nebude treba užívať tbl
verula
tiez hlivu davam do mrazaku a je v pohode .. aj tento recept vyskusam dik ukladam si do kk